Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Вибір привабливих сегментів для забезпечення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
    (2009) Суха, Ірина Василівна
    Розглянуто переваги підприємств з диверсифікованою ринковою позицією та спеціалізованих підприємств, обґрунтовано доцільність вибору декількох ринкових сегментів для забезпечення ефективної роботи підприємства на ринку. Advantages of different types of enterprises are considered. Expedience of marketing segments choice for providing the effective activity of enterprises is grounded.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив конкурентоспроможності торгових марок на конкурентні позиції молокопереробних підприємств в сегменті питного молока
    (2009) Суха, Ірина Василівна
    Запропоновано методику інтегральної оцінки конкуренто¬спроможності торгових марок. Проведено дослідження популярності торгових марок підприємств молочної промисловості в сегменті питного молока та визначено найбільш конкурентоспроможні із них. The method of integral estimation of trade marks' competitiveness is proposed. Competitiveness of trade marks of dairy enterprises in the milk segment is researched. The most popular trade marks are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ
    (2008) Суха, Ірина Василівна
    В статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україні
    (2007) Суха, Ірина Василівна
    В статті розглянуті питання сучасного стану сировинної бази молокопереробних підприємств. Визначені основні напрямки розвитку галузі, перспективи співпраці з розвиненими країнами світу. На основі узагальнення даних по галузі запропоновані шляхи покращення існуючого становища ринку молока та молокопродуктів України. ий. The article deals with the current state of the resource base of milk-processing enterprises. Main directions of the branch development, perspectives of cooperation with the developed countries. On the basis of generalization of data on industry suggests ways to improve the existing situation of the market of milk and dairy products of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств
    (2007) Суха, Ірина Василівна
    В статті розглянуто трактування понять механізм та організаційно-економічний механізм. На основі узагальнення існуючих точок зору та підходів до їх визначення сформовано авторське розуміння категорійного апарату. Представлено алгоритм реалізації дії організаційно-економічного механізму управління конкуренто¬спроможністю підприємств. Визначено взаємодію складових організаційно-економічного механізму та їх вплив на підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. It is researched the conception of the mechanism and organizational economic mechanism. It is given author's understanding of these categories. It is formed the realization algorithm of the organizational economic mechanism of management of enterprises' competitive competence. It is researched the interaction of components of organizational economic mechanism and their influence on raising competitive competence of enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Формування маркетингових конкурентних стратегій підприємств молокопереробної промисловості
    (2006) Суха, Ірина Василівна
    Розглянуто значення стратегічного планування на підприємствах, проаналізовано конкурентні стратегії молокопереробних підприємств України. The meaning of strategic planning in the enterprises is considered. Competitive strategies of the dairy enterprises of Ukraine are analyzed.