Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Зміна метаболізму спиртових дріжджів під дією магнітного поля
    (2009) Зубченко, Віктор Сергійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Н. В.
    Досліджено вплив постійного магнітного поля на метаболізм спиртових дріжджів Saccharomyces cerevisiae У-563, які використовують при зброджуванні цукровмісної сировини. Визначено оптимальні значення постійного магнітного поля і тривалість його дії для максимального накопичення сивушного масла.
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізація спиртоутворюючої здатності дріжджів при зброджуванні сусла підвищеної концентрації
    (2011) Зубченко, Віктор Сергійович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Н. В.
    Досліджено вплив постійного магнітного поля крохмалевмісна сировина дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010, які використовують при зброджуванні крохмалевмісної сировини. Визначено оптимальні значення та тривалість дії постійного магнітного поля для стабілізації спиртоутворюючої здатності дріжджів Saccharomyces cerevisiae y-5010 під час зброджування сусла підвищеної концентрації.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив магнітного поля на активність ферментних препаратів
    (2006) Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Маринченко, Лоліта Вікторівна
    Наведено результати дослідження впливу постійного магнітного поля на амілолітичну активність ферментних препаратів Термаміл і Сан-Супер. Визначено оптимальні значення постійного магнітного поля і тривалість його дії для підвищення стабільності при збільшенні амілолітичної активності досліджених ферментних препаратів.