Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Органічна продукція: переваги і недоліки
    (2014) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Межинська-Бруй, Олена Юріївна
    У статті досліджено переваги і недоліки органічної продукції, яка вважається корисною для людини й безпечною для навколишнього середовища. Визначено зміст поняття «органічна продукція», з'ясовано особливості її впливу на організм людини порівняно з неорганічною. The article discusses advantages and disadvantages of organic products. These products are considered useful for people and safe for the environment, due to the fact that pesticides, chemical fertilizers and genetically modified products are not used in their manufacturing process. The essense of organic food products has been defined, as well as their influence on a human organism compared to inorganic ones.
  • Ескіз
    Документ
    Органічна продукція: обернена сторона медалі
    (2014) Тіхонова, Наталія Олександрівна
    Сьогодні модно бути здоровим. Люди у всьому світі масово займаються фітнесом, активно борються з курінням, відвідують СПА салони та вживають у їжу органічні продукти, які вважаються найбільш корисними для людини та безпечними для навколишнього середовища за рахунок того, що при їх виготовленні не застосовуються пестициди, хімічні добрива та генетично модифіковані продукти. Але небагато хто з нас замислюється над тим, що таке органічні продукти, і чи дійсно вони більш корисні для організму, ніж звичайні – неорганічні. Today it is fashionable to be healthy. People all over the world all together are engage in fitness, actively fighting against smoking, visit the SPA salons and eat organic food products. These products are considered as most useful for people and safe for the environment, due to the fact that pesticides, chemical fertilizers and genetically modified products are not used in the process of their manufacture. But only few of us think about the sense of the definition of organic food products, and whether or not they are more beneficial to the human than usual - inorganic.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічність, як сучасний принцип забезпечення продовольчої безпеки
    (2013) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна
    Ми знаходимося на переломному етапі існування планети – на етапі боротьби з голодом і недоїданням. Світ стає все менш передбачуваними і більш загрозливим місцем для найбідніших і найуразливіших верств населення. Суспільство стає все більш взаємозалежним, ряд складних ризиків, включаючи зміну клімату, деградація навколишнього середовища, зростання чисельності населення, поглиблює проблеми, з якими стикається людство. Хоча питання забезпечення продовольчої безпеки вивчається великою кількістю науковців на різних рівнях і здійснюється все більше заходів по забезпеченню продовольчої безпеки, ще багато питань залишаються не вирішеними.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу
    (2013) Тіхонова, Наталія Олександрівна
    В даному розділі монографії: описано важливі фактори, які повинні враховувати підприємства харчової промисловості для забезпечення успішного формування продуктового портфелю; автором складено чітку, обґрунтовану, сучасну класифікацію харчових продуктів;розглянуто переваги та недоліки ГМО продуктів; описано існуючі добавки та питання повязані з їх використанням у виробництві харчової продукції.