Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Культура організації в контексті сучасної парадигми управління(2012) Харчишина, Олена Володимирівна; Мартинов, С. В.Систематизовано передумови формування концепції організаційної культури. Розглянуто теоретичні засади розвитку концепції організаційної культури в процесі формування сучасної парадигми менеджменту. Доведено, що концепція організаційної культури виступає в якості необхідного і системоутворюючого фактор у щодо усіх складових парадигми управління. Systematized prerequisites for the formation of the concept of organizational culture. The theoretical foundations of the concept of organizational culture the formation of the modern paradigm of management. It is proved that the concept of organizational culture acts as a necessary and a factor in all the components on management paradigm.Документ Теоретико-методологічні засади розробки корпоративного кодексу підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаРозглянуто важливий інструмент формування організаційної культури сучасного підприємства – корпоративний кодекс. Узагальнено теоретико-методологічну та нормативну базу формування корпоративних кодексів. Зроблено висновок про недосконалість методологічної і нормативної бази створення корпоративних кодексів. Подано рекомендації щодо формування і впровадження корпоративних кодексів на підприємствах харчової промисловостіДокумент Харчова промисловість Житомирської області: економічні та організаційно-культурні чинники розвитку(2010) Харчишина, Олена ВолодимирівнаПодано результати дослідження сучасного стану підприємств харчової промисловості Житомирської області. Досліджено сировинну базу харчової промисловості області. Подано оцінку тенденцій і факторів розвитку підприємств з виробництва харчових продуктів і напоїв. Розглянуто результати анкетного дослідження організаційної культури підприємств області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.Документ Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена Володимирівна; Харчишина, Елена Владимировна; Kharchyshyna, OlenaУзагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах підприємств харчової промисловості.Документ Використання методу багатомірного факторного аналізу в процесі діагностики організаційної культури підприємств харчової промисловості(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаРозглянуто результати застосування методу багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Первинні фактори розраховані на основі результатів анкетування керівників підприємств харчової промисловості Житомирської області. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.Документ Ціннісна підсистема як базовий компонент організаційної культури підприємства(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаРозглянуто важливий компонент організаційної культури сучасного підприємства – ціннісну підсистему. Узагальнено результати зарубіжних та вітчизняних досліджень щодо суті, ролі і особливостей ціннісної підсистеми. Розглянуто процес та можливі результати взаємодії індивідуальних та організаційних цінностей. Викладено авторське бачення щодо визначальної ролі цінностей і місії підприємства у забезпеченні ефективності його діяльності.Документ Корпоративний навчальний центр та його роль у формування організаційної культури(2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаУзагальнено передумови і досвід створення корпоративних учбових центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто основні функції та форми корпоративних навчальних центрів, а також показники вимірювання ефективності його роботи.Документ Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості(2010) Харчишина, Олена ВолодимирівнаУзагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.Документ Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України(Національний університет харчових технологій, 2011) Харчишина, Олена ВолодимирівнаДосліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.Документ Характеристика процесу формування організаційної культури підприємства(2010) Харчишина, Олена ВолодимирівнаУзагальнено результати останніх досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених щодо формування організаційної культури підприємства. Розглянуто процес формування організаційної культури, а також основні принципи та підходи. Описано результати власних досліджень щодо методології формування організаційної культури підприємств.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »