Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Методика оцінювання ефективності функціонування системи управління охороною праці підприємства
    (2014) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович; Левченко, Олег Григорович
    У роботі проведено дослідження оцінювання ефективності організації системи управління охороною праці та промисловою безпекою підприємства, в основу якого покладено визначення ступеня її внеску у вирішення цільових завдань під час ліквідації (локалізації) наслідків аварій та аварійних ситуацій. Запропоновано методику оцінювання ефективності організації управління заходами і засобами охорони праці та промислової безпеки підприємства. The overall research objective was efficiency of a organization's OSH management system and industrial safety company, which is based on determining the extent of its contribution to the solution of the targets during the liquidation (localization) of the consequences of accidents and emergencies. A method for evaluating the effectiveness of management activities and organizations with security and safety of the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Вибухобезпека виробничих об’єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвилі
    (2013) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович; Левченко, Олег Григорович
    Удосконалено метод оцінки пожежо-вибухонебезпеки елементів (будівель, обладнання, технологічного процесу) виробничих об’єктів підприємств харчової промисловості до впливу уражаючих факторів повітряної вибухової хвилі. Для встановлення достовірного значення величини надлишкового тиску та визначення ступеня вибухозахисту елементів конструкцій підприємства розраховані відповідні коефіцієнти. Improved the method for assessing protection against fires and explosions elements (buildings, equipment, process) industrial facilities of the food industry to the effects of damaging factors of air blast. To establish the fair value of the quantity overpressure and explosion to determine the degree of structural elements the corresponding coefficients calculated factory.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування сценаріїв розвитку та аналітична оцінка показників вибухонебезпеки на підприємствах хлібопекарної галузі (Продовження)
    (2007) Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Богданов, Єгор Серафімович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Литвиненко, Анатолій Михайлович
    Проаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах хлібопекарної галузі. Виділено технологічні блоки для проведення оцінки вибухонебезпеки. Analyzed the underlying causes and types of accidents at the baking industry. Technological blocks allocated for the assessment explosion.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
    (2013) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович
    Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.ующей. One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання просторово-часового розвитку (еволюції) ризику руйнувань небезпечних промислових об'єктів у надзвичайних ситуаціях
    (2012) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр Васильович
    Запропоновано комплексну математичну модель для визначення просторово-часової еволюції ризику руйнувань промислових об'єктів при аваріях (аварійних ситуаціях), яка може використовуватися під час розроблення планів ліквідації аварій (аварійних ситуацій) на підприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні проблеми і вимоги безпеки при експлуатації об'єктів підвищеної небезпеки на підприємствах оліє-жирової, м'ясної, молочної галузей промисловості
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василий Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна
    Наведені основні документи, які необхідно розробляти і складати суб’єктам підприємницької діяльності у разі використання на підприємстві небезпечних речовин або проведення технологічних процесів, що можуть викликати вибухи. The basic documents that must develop and be entrepreneurs when used in the company of dangerous substances or processes that can cause explosions.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування сценаріїв розвитку та аналітична оцінка показників вибухонебезпеки на підприємствах хлібопекарної галузі (Початок)
    (2012) Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Богданов, Єгор Серафімович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Литвиненко, Анатолій Михайлович
    Проаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах хлібопекарної галузі. Виділено технологічні блоки для проведення оцінки вибухонебезпеки.