Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратів(2015) Коваль, Ольга Володимирівна; Чагайда, Андрей ОлеговичНаведено інформацію, яка стосується особливостей утворення діоксиду вуглецю з наступним синтезом диспергованої газової фази. В енергетичних трансформаціях хімічна енергія цукрів перетворюється частково в енергію синтезу біомаси мікроорганізмів та енергію формування міжфазної поверхні у формі диспергованої газової фази. Узагальненням останньої є газоутримувальна здатність розчиненого газу та у формі вже диспергованої газової фази. Вплив на ці дві складові проявляється за рахунок зміни тисків, які порушують умови термодинамічної рівноваги, створюючи енергетичні імпульси. Наслідками останніх є інтенсифікація масообміну, зміни в структурі газоутримувальної здатності по газовій фазі, зміни в режимах синтезу цільових речовин.Документ Моделирование процесса основной дефекации в свеклосахарном производстве(1997) Чагайда, Андрей Олегович; Загородний, Петр Павлович; Фоломеева, В. В.; Рева, Леонид ПавловичПредставлены результаты исследования очистки диффузионного сока по способу с промежуточным отделением осадка несахаров в рациональной зоне рН переддефекации. The research results of purification of diffusion juice by the method with intermediate separation of sediment of nonsugars in the area of progressive pH of predefecation have been presented.Документ Интенсификация процесса очистки диффузионного сока(1999) Чагайда, Андрей ОлеговичСтатья посвящена интенсификации процесса очистки диффузионного сока. The article is devoted to the intensification of diffusion juice purification.