Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Перегуда, Микола АнтоновичВ статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С. In article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C.Документ Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Яненко, Олексій ПилиповичРозглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.Документ Ми вивчили, як змінюється мікрофлора екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій ВасильовичПредставлено результати досліджень впливу екструзійного оброблення на мікрофлору екструдованих зернових сумішей з насінням льону. The investigation results of the extrusion processing effect on the microflora of extruded cereal mixtures with flax seeds have been presented.Документ Дослідження мікрофлори кормових добавок з ефіроолійними культурами у процесі зберігання(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Євтушенко, Олег ОлександровичВ світі є багато різних небезпечних мікрооранізмів та вірусів. Антагоністична мікрофлора викликає хвороби рослин. Для захисту використовують дезинфекцію та дезинсекцію. В деяких рослинах містяться ефірні олії, які мають протимікробну дію. Було досліджено вплив ефіроолійного насіння на процес зберігання гранул та їх власну консервуючу дію. Кількість введення ефіроолійних культур – 1 %.