Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив стану навколишнього середовища на якість борошна(2009) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій ВасильовичВ статті наведено результати досліджень показників якості готової продукції (вологість, білість) борошномельного виробництва в теплий та холодний періоди року. Наведено коливання білості та вологості борошна та коливання вологості зерна в теплий та холодний періоди року. The results of research of flourmilling finished products quality (moisture, color) in warm and cold season of the year was shown in the articles. The moisture and color fluctuation was shown in warm and cold seasons of the year.Документ Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу. Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.Документ Скільки ж ми викидаємо тепла з повітрям пневмотранспортних та аспіраційних установок(2009) Дмитрук, Євген Адамович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген ІвановичВ статті приведений розрахунок тепловтрат при роботі аспіраційних і пневмотранспортних установок млин заводу потужністю 500 т/добу при розімкнутому циклі повітря. Наведено розрахунок кількості теплової енергії яка повертається в приміщення млинзаводу при рециркуляції повітря. The calculation of heat loses during operation of pneumatic and aspiration systems in open cycle of the flourmill with capacity 500 t/24 hours are shown in the article. The quantity of heat energy which returns in the building are calculated.