Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів(Наукові праці НУХТ, 2003) Сімахіна, Галина Олександрівна; Штанько, Олег АнатолійовичУ лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.Документ Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва(2004) Сімахіна, Галина Олександрівна; Штанько, Олег АнатолійовичЗважаючи на надзвичайно важливу роль пектиновмісних продуктів у раціоні харчування населення України, це питання повинно стати одним із пріоритетних завдань харчової промисловості й вирішуватися на державному рівні, щоб забезпечити здоров'я нації, особливо дітей та молоді. Given the crucial role pektynovmisnyh products in the diet of the population of Ukraine, the issue should be a priority food industry and decided at the state level to ensure that the nation's health, especially children and youth.