Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факелу розпилення пивних дріжджів
    (2012) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Проведено аналіз чинників, які впливають на процес розпилення дріжджової суспензії, встановлено залежність медіального діаметра краплин пивних дріжджів від швидкості газорідинної суміші у відцентрово-пневматичній форсунці та розподілення краплин дріжджів у факелі форсунки. An analysis of factors influencing the process of spraying a suspension of yeast, established the dependence of the medial diameter of the drops of brewer's yeast on the speed of gas-liquid mixture in a centrifugal-pneumatic nozzle and the distribution of the drops of yeast in the facula injector.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення висоти зони активного теплообміну у процесі сушіння пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертного матеріалу
    (2012) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    У статті наведено результати дослідження зміни температури теплоносія по висоті вібропсевдозрідженого шару інертного матеріалу при активній циркуляції його в об’ємі камери сушіння.
  • Ескіз
    Документ
    Пивні дріжджі як об'єкт сушіння
    (2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Розглянуто пивні дріжджі якоб'єкг сушіння і як вторинні сировинні ресурси та перспективи їх використання.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження в'язкості пивних дріждів
    (2006) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович
    Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.