Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення біологічної стійкості ферментованих напоїв шляхом НВЧ-оброблення(2009) Зубченко, Віктор Сергійович; Вітряк, Оксана Павлівна; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаНаведено результати досліджень впливу НВЧ-оброблення на стійкість ферментованого напою «чайний гриб», який одержують в результаті життєдіяльності змішаної популяції мікроорганізмів Medusomyces giseviiV, що складається з культур дріжджів та оцтовокислихбактерій. Для змішаної популяції визначено оптимальні параметри дії СВЧ-обробле ння для підвищення стійкості напою за умов збереження якісних показників продукту. The effects of microwave treatment on the stability of a fermented drink "tea mushroom", obtained as a result of life mixed population of microorganisms Medusomyces giseviiV, consisting of yeast cultures and otstovokyslyhbakteriy. For mixed population optimum settings action will process microwave ing to improve the stability of the drink while preserving product quality indicators.Документ Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition(2012) Derbygova, Galina; Usatyuk, Svitlana; Korolyuk, TamaraThe paper presents the investigation results of the microwave processing influence on lipid fraction fatty acid composition of walnut oil.Документ Усовершенствование технологии масла из грецкого ореха(2012) Дербугова, Галина Любомировна; Усатюк, Светлана Ивановна; Носенко, Тамара ТихоновнаПредставлены результаты исследования СВЧ-обработки увлажненных грецких орехов перед прессованием, что позволит увеличить выход орехового масла. The research results of microwave processing of wet walnuts before pressing that will increase the output of walnut oil are presented.