Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів
    (2002) Пасічний, Василь Миколайович
    У статті запропоновано та обгрунтовано новий метод комплексного оцінювання комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. The paper proposes a new method and reasonably comprehensive assessment of combined meat given chemical composition.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м`ясопродуктів
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович
    У статті наведені характерні показники якісного і кількісного хімічного складу, харчової і біологічної цінності сировинних ресурсів, які є вважливою складовою підвищення якості комбінованих м’ясопродуктів. The paper presents the characteristic values of qualitative and quantitative chemical composition, food and biological value of raw materials, which are also critical part of improving the quality of combined with meat products.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика сировини для запікання м’ясопродуктів
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Пампура, Тетяна Вікторівна
    Викладено результати дослідження сировини, що використовується у виробництві запечених м’ясопродуктів, і встановлено, що їхні структурно-механічні й технологічні показники змінюються за різних умов запікання, що дає змогу моделювати умови стабілізації якості комбінованих м’ясопродуктів при різній інтенсивності запікання. The results of the study raw materials used in the manufacture of baked meat products and found that their structural and mechanical and technological characteristics vary in different environments baking, so you can simulate a stabilization of combined meat quality at different intensities baking.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення технологічних процесів виробництва комбінованих м’ясопродуктів
    (2001) Пасічний, Василь Миколайович
    Представлено алгоритм оцінки технологічних процесів комбінованих м'ясних продуктів. Presented algorithm otsіnki tehnologіchnih protsesіv kombіnovanih meat products.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
    Досліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру. We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів
    (2003) Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.