Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження фракційного складу білків насіння амаранту(2010) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Грюнвальд, Наталія ВладиславівнаНаведено класифікацію простих білків зернових культур, принцип методу визначення білкових фракцій та результати досліджень фракційного складу білку насіння амаранту. Показано порівняльну характеристику фракційного складу білку насіння амаранту, пшеничного та житнього борошна. Classification of simple corn proteins, the principle of the method for determination of protein fractions and the results of research of the protein fraction composition of amaranth seeds have been considered. Comparative characterization of the protein fraction of amaranth seeds, wheat and rye flour has been shown.Документ Гігроскопічні властивості амаранту(2010) Янюк, Тетяна Іванівна; Грюнвальд, Наталія Владиславівна; Радецька, К. Ю.В статті наведено результати досліджень рівноважної вологості насіння амаранту сортів Ацтек, Орхідея,Атлант і Кремовий одеський ранній статистичним методом. Показано залежність рівноважної вологості насіння амаранту різних сортів від відносної вологості та температури повітря. Research findings of hygroscopic equilibrium by means of statistical method of amaranth seeds of such sorts as Aztec, Orchid, Atlant, Kremovyj Odesskiy Ranniy have been presented. A hygroscopic equilibrium dependence of amaranth seeds of different sorts from relative humidity and temperature is shown.Документ Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва(2011) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаНаведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.