Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ The influence of technological parameters of fermentation on functional peculiarities of cultured butter(2016) Musiy, Lyudmila; Tsisaryk, Оksana; Slyvkа, Іrina; Galenko, OlegThe determining factors of cultured butter production is fermentation processes (selection starting cultures, their relations and determinations of optimal technological parameters of fermentation) and physical cream maturation. Визначальними чинниками виготовлення кисловершкового масла є процеси ферментації (підбір заквашувальних культур, їх співвідношення та визначення оптимальних технологічних параметрів ферментації) та фізичного визрівання вершків.Документ Modeling composition of the mixed oils by blending(2014) Zholdosh, Maria; Shemanska, Evgenia; Radzievska, IrinaIn order to enrichment food ration essential fatty acids of the population investigated blending of vegetable oils which give a balanced composition of polyunsaturated fatty acids, and conventional flavor characteristicsДокумент Деякі особливості визначення якісних показників фосфатидних концентратів(2008) Крамаренко, Анастасія Олександрівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаУ статті розглянуті специфічні проблеми визначення якісних показників фосфатидних концентратів за стандартними методиками, що застосовуються для олій та жирів. Запропоновано деякі вдосконалення цих методів, які дають можливість визначати найважливіші якісні показники фосфоліпідних продуктів та одержувати достовірні дані. The paper considers the specific problem of the definition of quality indicators phosphatide concentrate by standard techniques, which are used for oils and fats. Proposed some improvements to these methods, which provide the ability to define the most important quality indicators of phospholipid products and to obtain reliable results.