Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення кондитерських виробів зниженої калорійності – актуальне завдання кондитерської галузі(2017) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаВ статті наведено результати досліджень щодо розроблення борошняних кондитерських виробів зниженої калорійності. The article describes the results of research on the development pastry with reduced calorie content.Документ Сдобные хлебобулочные изделия с молоком и кисломолочными продуктами(2014) Букшина, Людмила Семеновна; Волощук, Галина ИвановнаСделан анализ пищевой ценности и рецептуры сдобных изделий, описано влияние молочных продуктов на качество и процессы, протекающие при производстве сдобных изделий, в том числе пасок, пирожков. Приведены оптимальные технологические режимы для приготовления сдобных изделий с молоком и кисломолочными продуктами. Made analysis of the nutritional value of recipes and rich products, describes the impact on the quality of dairy products and the processes occurring in the production of rich products, including pies. The optimal process conditions for the preparation of rich products and milk and milk products.Документ Безглютенові борошняні кондитерські вироби(2013) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати досліджень впливу безглютенового (рисового,гречаного) борошна на структурно-механічні та реологічні показники тіста і готових виробів кексів, бісквітів та маффінів. This article the results of studies of the impact gluten-free (rice, buckwheat) flour on the structural, mechanical and rheological parameters of dough and cakes, sponge cake and muffins.Документ Формование песочных пирожных с начинкой(1989) Дорохович, Антонелла Николаевна; Оболкина, Вера Ильинична; Сысоев, Иван Аверьянович; Горбунов, Владимир Степанович; Сухий, Леонид Александрович; Малиновский, Виталий Васильевич; Зубач, Леонид Ульянович; Старунь, Светлана ВасильевнаСтатья посвящена разработке технологии производства песочных пирожных с наполнителями, которые формуются методом ко-экструзии на автомате А2-ШКМ. В результате проведенных исследований разработаны четыре вида песочных пирожных, которые включают до 35% начинки The article is devoted рroduction engineering sand cakes with fillings that are formed by co-extrusion machine A2-SHKM. The studies developed four types of sand cakes, which include up to 35% filling.