Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні підходи НУХТ до підготовки фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості(2014) Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта АльбертівнаСтаття присвячена новим інноваційним підходам у підготовці фахівців для хлібопекарської та кондитерської промисловості, які застосовуються на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій. Article on new innovative approaches in training of experts for the baking and confectionery industry, used at the department of technology of baking and confectionery National University of Food Technologies.Документ Біотехнологія – наука ХХІ століття(2005) Красінько, Вікторія Олегівна; Ігнатова, Олена АндріївнаРозглянуто історичну ретроспективу становлення кафедри біотехнології мікробного синтезу – випускової кафедри Національного університету харчових технологій. Зроблено аналітичний огляд напрямів наукової роботи та підбито підсумки професійної діяльності співробітників кафедри. The plot of the article is retrospective review of chair of biotechnology of microbiological synthesis – graduating chair of National University of Food Technologies. It was made analytic review of scientific-research activity and summed results of chair’s members’ professional work.Документ Кредитно-модульна система навчання іноземних мов(2009) Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила ІванівнаАвтори зробили аналіз роботи кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації за кредитно-модульною системою в національному університеті харчових технологію.