Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактом(2011) Шаповалова, Наталія ПетрівнаУ статті наведено результати дослідження впливу рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів шляхом математичного моделювання, знайдено оптимальну рецептуру. The results of the influence of prescription components on the pastille product quality through mathematical modeling, found the optimum formulation.Документ Реологічні властивості нових пастильних виробів(2011) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Романенко, Олена ВалеріївнаУ статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню реологічних властивостей нових пастильних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на зміни реологічних показників в процесі зберігання. In the article, investigational from main directions of in-process on determination structurally mechanical properties of new wares pastila of high biological value. Certain and analyses influence of additions Lamidan and cikorlakt on the change of structural-mechanical indexes in the process of storage.Документ Мінеральний склад нових пастильних виробів оздоровчого призначення(2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія ПетрівнаПроаналізовано доцільність використання дієтичної добавки Ламідан та цикорлакту у рецептурах нових пастильних виробів оздоровчого спрямування з метою збагачення їх мінерального складу. Mineral composition of new pastila wares of the health setting. The analysis of expediency of the use of dietary addition of Ламидан and цикорлакта is conducted in compounding of new pastila wares of the health setting with the purpose of enriching of their mineral composition.