Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біомаси Spirulina platensis для виробництва біологічно активної добавки(2024) Заярнюк, Зоя ВіталіївнаДокумент Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Полудньова, Катерина ОлексіївнаДокумент Біосинтез каротиноїдів дріжджами Rhodotorula glutinis(2023) Данченко, Дар'я РусланівнаДокумент Культивування каротиновмісних кормових дріжджів Rhodotorula glutinis(2022) Поліщук, Ліза ВячеславівнаДокумент Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса"(2022) Головачко, Валерій МихайловичДокумент Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії(2022) Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаДокумент Біосинтез лікопіну Blakeslea trispora(2021) Гордаш, Дар'я ЮріївнаДокумент Технологія отримання концентрату бета-каротину із силосованого гарбуза(2020) Туровська, Тетяна Анатоліївна