Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»(2022) Свинтак, Валерія ОлегівнаДокумент Очищення стічних вод ПП «Деліція»(2022) Онофрієнко, Анатолій ІвановичДокумент Очищення стічних вод на ЗАТ «Житомирські ласощі»(2022) Касатов, В’ячеслав АнатолійовичДокумент Проект виробництва затяжного печива на основі гарбузового знежиреного борошна, збагаченого макадамією(2020) Коломоєць, Катерина Миколаївна