Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Мороз, Анастасія ОлександрівнаДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г(2023) Буртняк, Олександр ІгоровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам(2023) Березовський, Ілля ІгоровичДокумент Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри(2023) Пирожок, Максим АндрійовичДокумент Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш(2023) Дишкант, Андрій ВолодимировичДокумент Обгрунтування раціональних параметрів роторних механізмів формування картонних упаковок малих розмірів(2023) Трохименко, Михайло ВіталійовичДокумент Проектування виробництва по виготовленню та поліграфічному оформленню індивідуальної упаковки для цукерок накладом 120 млн штук на рік(2022) Горська, Євгенія Андріївна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »