root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Вайло, Вадим Віталійович
1
search.filters.author.Драч, Леонід Леонідович
1
search.filters.author.Піжівська, Богдана Василівна
Ключові слова
search.filters.subject.бісквіт
3
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.збивальна машина
1
search.filters.subject.кондитерські вироби
1
search.filters.subject.крем
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Ключове слово: search.filters.subject.бісквіт
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Розробка рецептурної композиції зі зниженим цукровмістом бісквітного виробу «Кастелла» з його впровадженням в проекті кондитерського підприємства з виробництва кремових борошняних кондитерських виробів в м. Чернівці
(
2024
)
Піжівська, Богдана Василівна
Показати більше
Документ
Проєкт кондитерського цеху з виробницва бісквітних тортів та профітролів із встановленням потоково-механізованих ліній у м. Хмільник Вінницької області
(
2023
)
Вайло, Вадим Віталійович
Показати більше
Документ
Розроблення рецептури масляного бісквіту з хімічним складом наближеним до «ідеального» продукту та впровадження його в проекті кондитерського цеху в м. Тернопіль
(
2021
)
Драч, Леонід Леонідович
Показати більше