Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків(2024) Слободянюк, Владислав ОлександровичДокумент Розширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Горобець, Артем ОлександровичДокумент Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у цеху потужністю 12,5 т виробів за зміну(2022) Антоненко, Максим ЮрійовичДокумент Організація виробництва м'ясних виробів та проект ковбасного цеху в м. Яготин(2021) Шевченко, Тетяна ВолодимирівнаДокумент Розширення асортименту та удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинних збагачувачів(2021) Кущ, Руслана Вікторівна