root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Гранат, Денис Сергійович
1
search.filters.author.Мартинюк, Вероніка Іванівна
1
search.filters.author.Роньшина, Крістина Олексіївна
1
search.filters.author.Ситниченко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.цільнозернове борошно
2
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.автолітична активність
1
search.filters.subject.бездріжджовий багет
1
search.filters.subject.виробнича структура
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Ключове слово: search.filters.subject.цільнозернове борошно
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Дослідження технологічних властивостей різних видів пшеничного цільнозернового борошна з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в м. Вишневе Київської області
(
2024
)
Ситниченко, Тетяна Олександрівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні
(
2023
)
Роньшина, Крістина Олексіївна
Показати більше
Документ
Розширення асортименту страв із птиці в м’ясному ресторані
(
2022
)
Гранат, Денис Сергійович
Показати більше
Документ
Удосконалення способу виробництва хліба на основі пшеничного цільнозернового борошна з використанням гарбузового насіння та пюре батату
(
2021
)
Мартинюк, Вероніка Іванівна
Показати більше