root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Данилюк, Михайло Олексійович
1
search.filters.author.Новаторська, Марія Олександрівна
1
search.filters.author.Ребіцька, Анастасія Олександрівна
1
search.filters.author.Трофименко, Аліна Валеріївна
Ключові слова
search.filters.subject.пісочне печиво
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.схема технологічного процесу
1
search.filters.subject.борошно вівсяне
1
search.filters.subject.біологічна цінність
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2023
×
Ключове слово: search.filters.subject.пісочне печиво
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ
(
2024
)
Новаторська, Марія Олександрівна
Показати більше
Документ
Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської
(
2024
)
Трофименко, Аліна Валеріївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології печива з покращеними споживчими властивостями для ЗРГ
(
2024
)
Ребіцька, Анастасія Олександрівна
Показати більше
Документ
Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту
(
2023
)
Данилюк, Михайло Олексійович
Показати більше