root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Букша, Марина Анатоліївна
1
search.filters.author.Ряба, Ольга Дмитрівна
1
search.filters.author.Сопіга, Анастасія Юріївна
Ключові слова
search.filters.subject.борошняні вироби
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.рисове борошно
1
search.filters.subject.апаратурно-технологічна схема виробництва
1
search.filters.subject.банан
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.борошняні вироби
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Удосконалення технологій борошняних виробів для кафе-пекарні
(
2023
)
Сопіга, Анастасія Юріївна
Показати більше
Документ
Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини
(
2022
)
Ряба, Ольга Дмитрівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології панкейків спеціального призначення для ресторану в м. Світловодськ Кіровоградської області
(
2021
)
Букша, Марина Анатоліївна
Показати більше