Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Облік, аналіз і аудит готової продукції та її реалізації на підприємстві(2024) Кобзєва, Владислава РусланівнаДокумент Документ Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри(2023) Пирожок, Максим АндрійовичДокумент Документ Розширення асортименту та організація виробництва у консервному цеху потужністю 15,5 туб виробів за зміну(2022) Феданяк, Юрій ПетровичДокумент Облікове, інформаційне та контрольне забезпечення процесу збуту продукції(2022) Кузик, Ольга ЮріївнаДокумент Облік процесу збуту готової продукції та визнання доходів(2022) Ренкас, Софія ЮріївнаДокумент Облік, аналіз і аудит готової продукції та її реалізації на підприємстві(2022) Лєванова, Вікторія Дмитрівна