Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій у умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 1. Дослідження процесу ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробів(2024) Масленникова, Ярослава МиколаївнаДокумент Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу(2022) Трофімова, Ольга ВіталіївнаДокумент Документ Проєкт лінії з виробництва закуски на основі сиру кисломолочного, збагаченого ядром горіха волоського та зеленню кропу(2021) Боровикова, Інна ВікторівнаДокумент Документ Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів з комплексною переробкою сировини потужністю переробки молока 57 т за зміну(2020) Новгородцева, Ангеліна Володимирівна