root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Марченко, Анастасія Юріївна
1
search.filters.author.Нікішина, Валерія Ігорівна
1
search.filters.author.Пацула, Володимир Вікторович
Ключові слова
search.filters.subject.Каберне-Совіньйон
3
search.filters.subject.виноград
3
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
3
search.filters.subject.Сапераві
2
search.filters.subject.Мерло
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2023
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.Каберне-Совіньйон
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних столових вин із застосуванням делестажу потужністю 1,5 тис т за сезон
(
2023
)
Нікішина, Валерія Ігорівна
Показати більше
Документ
Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових виноматеріалів із застосуванням кріомацерації м’язги та сучасних ферментних препаратів потужністю 500 т винограду за сезон
(
2023
)
Марченко, Анастасія Юріївна
Показати більше
Документ
Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових сухих вин потужністю 1,2 тис. т. винограду за сезон з обґрунтуванням технологічних прийомів підготовки м’язги
(
2022
)
Пацула, Володимир Вікторович
Показати більше