root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бараненко, Сергій Сергійович
1
search.filters.author.Кружко, Ольга Миколаївна
1
search.filters.author.Свинтак, Валерія Олегівна
1
search.filters.author.Фіщук, Анастасія Вікторівна
Ключові слова
search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
3
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.енергетична цінність
1
search.filters.subject.знижена калорійність
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.бісквітний напівфабрикат
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням натурального сливового порошку на ТОВ «Ла Тарта» згідно з стандартом BRCGS FOOD
(
2024
)
Свинтак, Валерія Олегівна
Показати більше
Документ
Використання порошків із сублімованих ягід у виробництві органічних бісквітних напівфабрикатів для тортів і тістечок з впровадженням розробленої рецептури на кондитерському підприємстві ТОВ «ЛА ТАРТА» у м. Київ
(
2024
)
Бараненко, Сергій Сергійович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології бісквітного напівфабрикату подовженого терміну зберігання та зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві з виробництва м’якої групи борошняних кондитерських виробів в місті Тернопіль
(
2021
)
Фіщук, Анастасія Вікторівна
Показати більше
Документ
Дослідження можливості використання японського чаю матча при виробництві масляного бісквітного напівфабрикату з впровадженням нового асортименту в кондитерському цеху ТОВ «Сільпо-фуд» у місті Києві
(
2021
)
Кружко, Ольга Миколаївна
Показати більше