root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Мишковська, Василина Любомирівна
1
search.filters.author.Самко, Віктор Сергійович
1
search.filters.author.Сокол, Аліна Олегівна
1
search.filters.author.Хваль, Максим Іванович
Ключові слова
search.filters.subject.десерти
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.організаційна структура
2
search.filters.subject.схема технологічного процесу
1
search.filters.subject.бджолиний пилок
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.десерти
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу
(
2023
)
Мишковська, Василина Любомирівна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу
(
2022
)
Хваль, Максим Іванович
Показати більше
Документ
Розроблення технології десертних страв зниженої енергетичної цінності для спеціалізованого кафе
(
2022
)
Сокол, Аліна Олегівна
Показати більше
Документ
Проект цеху по виробництву сиру кисломолочного та сиркових виробів з організацією переробки сироватки потужністю переробки молока 35 т за зміну
(
2021
)
Самко, Віктор Сергійович
Показати більше