root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Городецька, Ірина Михайлівна
1
search.filters.author.Кортовський, Максим Володимирович
1
search.filters.author.Мазур, Мар’яна Володимирівна
1
search.filters.author.Романовський, Дмитро Сергійович
Ключові слова
search.filters.subject.кероб
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.борошно з пропареної гречки
1
search.filters.subject.борошно із зеленої гречки
1
search.filters.subject.борошняні кондитерські вироби
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.кероб
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Наукове обґрунтування та розроблення технології виробів із пісочного тіста підвищеної поживної цінності у закладі ресторанного господарства
(
2023
)
Романовський, Дмитро Сергійович
Показати більше
Документ
Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства
(
2022
)
Кортовський, Максим Володимирович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології здобного печива з підвищеною харчовою цінністю в кафе-кондитерській Шевченківського району м. Києва
(
2021
)
Городецька, Ірина Михайлівна
Показати більше
Документ
Розроблення системи управління безпечністю виробництва шоколаду на основі керобу за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007
(
2021
)
Мазур, Мар’яна Володимирівна
Показати більше