Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
182 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Станкевич, Анна ОлександрівнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Власюк, Роман ІгоровичДокумент Розширення асортименту холодних та гарячих напоїв для кафе загального типу(2024) Герлянд, Анна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології борошняних виробів зниженої калорійності для спеціалізованих ЗРГ(2024) Скорик, Ярослава СергіївнаДокумент Удосконалення конструкції машини для закупорювання скляних пляшок (модернізація пристрою закупорювання)(2024) Неділько, Владислав ЮрійовичДокумент Управління конкурентоспроможністю експортної продукції підприємства(2024) Дем’янчук, Анна ВікторівнаДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2024) Поволоцький, Богдан ЯрославовичДокумент Конкурентоспроможність харчової промисловості на світовому ринку(2024) Кравець, Валерія ЯрославівнаДокумент Підвищення конкурентоспроможності підприємства(2024) Шапенко, Вікторія Сергіївна