Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
29 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури молочка для обличчя з екстрактом лаванди(2024) Куць, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології косметичного крему на основі амарантової олії(2024) Бурданова, Олександра СергіївнаДокумент Розробка технології одержання харчового поліпшувача на основі осадженого фосфату(2024) Крамаренко, Мирослава ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології отримання аспартаму(2023) Яснець, Юлія РоманівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології отримання мурашиної кислоти(2023) Мартинюк, Валерія АндріївнаДокумент Удосконалення конверсійного способу одержання калій нітрату(2023) Гаман, Альвіна ОлександрівнаДокумент Технологія фізичної рафінації кукурудзяної олії у цеху потужністю 90 т за добу(2023) Григоренко, Анна ГенадіївнаДокумент Розроблення рецептури лікувально-профілактичного крему з екстрактом прополісу(2023) Репетуєва, Софія СергіївнаДокумент Розроблення технології отримання сонцезахисного крему з екстрактом журавлини(2023) Дюденко, Дмитро Тарасович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »