root.skip-to-content
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Верченко, Михайло Дмитрович
1
search.filters.author.Ліпінський, Кирило Андрійович
1
search.filters.author.Сорокіна, Юлія Сергіївна
Ключові слова
search.filters.subject.м’ясні паштети
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
2
search.filters.subject.рецептура
2
search.filters.subject.технологія
1
search.filters.subject.альбумінна маса з підсирної сироватки
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.м’ясні паштети
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Удосконалення технології м'ясного паштету з використанням клітковини насіння олійних культур
(
2024
)
Ліпінський, Кирило Андрійович
Показати більше
Документ
Використання м’яса равликів у виробництві м’ясних паштетів
(
2022
)
Сорокіна, Юлія Сергіївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання комплексу збагачувачів біологічної цінності
(
2021
)
Верченко, Михайло Дмитрович
Показати більше