Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2022) Баран, Дмитро ІгоровичДокумент Використання харчових волокон у виробництві м’ясних і м’ясомістких варених ковбас(2021) Ришканич, Роман ОлександровичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2021) Гасюк, Остап БогдановичДокумент Розширення асортименту реструктурованих шинкових виробів з використанням забарвлюючих речовин(2021) Михавко, Тамара РоманівнаДокумент Удосконалення технології спредів з додаванням морських водоростей на підприємстві потужністю переробки молока 85 т за добу(2021) Івченко, Аліна Андріївна