Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ(2024) Мішкова, Діана СергіївнаДокумент Обгрунтування конструкції функціонального модуля вивантаження солоду в апараті ЛСГА(2024) Савчук, Сергій ОлександровичДокумент Удосконалення конструкції машини для закупорювання скляних пляшок (модернізація пристрою закупорювання)(2024) Неділько, Владислав ЮрійовичДокумент Інтелектуальна автоматизована система керування процесом виготовлення кисломолочного сиру(2024) Коноваленко, Максим ВасильовичДокумент Документ Організація інноваційного процесу вдосконалення якості продукції(2023) Марфич, Максим ВіталійовичДокумент Маркетингове оцінювання якості продукції підприємства(2022) Калініченко, Павло ОлеговичДокумент Оцінювання асортименту та якості продукції підприємства(2022) Базченко, Євген ВолодимировичДокумент Формування системи якості підприємства відповідно до міжнародних вимог з метою освоєння зовнішніх ринків(2021) Кохан, Богдан АндрійовичДокумент Виробництво соняшникової олії у форпресовому цеху потужністю 1150 т насіння соняшника за добу(2020) Костенко, Артем Олегович