Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Іноземна мова (Англійська мова)(2010) Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила ІванівнаМетодичні вказівки спрямовані на ознайомлення студентів з програмою вступного екзамену, метою та порядком проведення екзамену, структурою екзаменаційного білету, критеріями оцінювання усних та письмових відповідей на екзамені.Документ Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для студентів спеціальності 8.03050401 “Економіка підприємства”, денної та заочної форм навчання(2012) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія ГригорівнаУ методичних рекомендаціях пояснюється процес виконання магістерської роботи спеціальності 8.03050401 “Економіка підприємства”; структура її написання, наводяться її основні розділи. Розкривається послідовність збирання, обробки та узагальнення матеріалу дослідження за обраною темою роботи. У рекомендаціях визначено всі етапи, які необхідно виконати магістранту для успішного написання та захисту магістерської роботи.Документ Економіка і організація інноваційної діяльності: Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 6.050100 “Економіка підприємства”, спеціалізації “Економіка і право”. з напряму 0501 „Економіка і підприємництво” усіх форм навчання(2008) Левченко, Юлія ГригорівнаУ методичних вказівках пояснюється процес виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка і організація інноваційної діяльності»; структура її написання, наводяться її основні розділи. Розкривається послідовність збирання, обробки та узагальнення матеріалу дослідження за обраною темою роботи. У вказівках визначено всі етапи, які необхідно виконати студенту для успішного написання та захисту курсової роботи.Документ Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 7.03050401 “Економіка підприємства”, усіх форм навчання(2010) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія ГригорівнаУ методичних вказівках пояснюється процес виконання дипломного проекту спеціаліста спеціальності 7.03050401 “Економіка підприємства”; структура його написання, наводяться його основні розділи. Розкривається послідовність збирання, обробки та узагальнення матеріалу дослідження за обраною темою роботи. У вказівках визначено всі етапи, які необхідно виконати студенту для успішного написання та захисту дипломного проекту.Документ Методичні вказівки до самостійної роботи студентів IV курсу спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій» напряму підготовки «Менеджмент» денної форми навчання(2006) Божок, Наталія Олексіївна; Климова, Олена ВікторівнаДані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів IV курсу факультету Економіки і менеджменту спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій». Мета даних методичних вказівок - вдосконалення володіння професійною термінологією, перекладання та реферування текстів за фахом. Матеріал методичних вказівок орієнтований на активні і інтенсивні методи навчання іноземним мовам.Документ Методичні вказівки до використання відеофільму My Fair Lady для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання(2005) Климова, Олена ВікторівнаЦей методичний посібник призначений для роботи з англійським фільмом "My Fair Lady". Для зручного використовування у фільмі умовно виокремлено шість фрагментів, до кожного з яких розроблені ідентичні завдання та вправи. Методичний посібник призначено для студентів всіх спеціальностей денної форми навчання як для аудиторного, так і для самостійного опрацювання.Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина ВасилівнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.