Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві(2010) Запорожець, Юлія ВладиславівнаДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Thesis for the scientific degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological cal and pharmaceutical industries - National University of food- new technologies, Kiev, 2010.Документ Науково - теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини(2010) Дячок, Василь ВолодимировичДисертація на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Національний університет харчових технологій Міністерства освіти і науки України, Київ, 2010. Дисертація присвячена вивченню механізму та закономірностей процесу екстрагування із лікарської рослинної сировини з метою одержання комплексних екстрактів і на їх основі лікарських фітозасобів. Thesis for a doctor of technical sciences degre in speciality 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical productions. University National the of of Technology Food of of Ministry Ukrainian of of Education of and of Science, Kiev, 2010. Dissertation is devoted the study of conformities to the law of process of extracting from a medicinal vegetal raw material with the purpose of obtain of complex extracts and on their foundation of medication.Документ Моделювання елементів теплотехнологічного комплексу цукрового виробництва(2012) Бойко, Володимир ОлександровичВиділено чинники впливу на процес тепломасообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. Розроблена методика може бути використана для вивчення та моделювання тепломасообмінних процесів, конфігурації теплового обладнання на стадії його розроблення, а також для оптимального автоматичного керування обладнанням під час експлуатації. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and masstransfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle. Dependence of the flow of steam of batch-type vacuum pans equipped with mechanical circulator first product are defined, four characteristic periods of flow of steam are set, linear dependences of flow steam are calculated.