Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки(2016) Деренівська, Анастасія ВасилівнаУ дисертації виконано аналіз технологічних схем та конструкцій обладнання для пакування сипкої харчової продукції у картонну пачку й існуючих наукових досліджень операцій та його робочих органів із врахуванням функціонально-модульної побудови машини. Встановлено, що із-за складності технологічної топології процесу, відсутнє комплексне наукове обґрунтування вибору раціональних параметрів робочих органів таких пакувальних машин. In the thesis the analysis of technological and structural schemes for bulk packaging for food products in carton pack and existing research parameters of its work on the basis of functional and modular construction. It was established that, due to the complexity of the technological process topology, there is no scientific justification for the choice of rational parameters functional module packaging machines.Документ Наукове обґрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів(2004) Чуприна, Анатолій ВолодимировичДисертація присвячена науковому обґрунтуванню вибору раціональної технологічної схеми уніфікованої пакетоформувальної машини, її структурної та конструктивної схем та визначенню раціональних значень параметрів підіймально-опускного пристрою та пристрою профілювання за умови мінімізації енерговитрат. The thesis is denoted to scientific substantiation of unified palletizer’s rational technological scheme, its structural scheme and design and to definition of rational parameters of a lifting-dipping device and loads shaping devise under conditions of energy consumption minimization. Experimental research enabled: to define a damping factor for dynamic system of a lifting-dipping device, which was later used for simulating model calculations; to define rheological characteristics of typical food loose goods, which were used for numerical computations of worked out mathematical simulating model.