Автореферати

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів
    (2016) Мороз, Олена Олексіївна
    Обґрунтовано підходи щодо виробництва напівкопчених ковбас з використанням м'яса птиці і композиційних білоквмісних сумішей з використанням зародків пшениці, сухої молочної сироватки, колагеновмісної сировини і технологічних добавок. It is founded approaches for production half smoked sausages with application poultry meat and composition protein including compound with wheat nucleus, dry whey, collagen including stuff and technological addends application.
  • Ескіз
    Документ
    Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази
    (2015) Кравець, Олег Ігорович
    В дисертаційній роботі представлені результати теоретичних і експериментальних досліджень очистки молочної сироватки від білкової дисперсної фази. The results of theoretical and experimental investigation of whey treatment from protein disperse phase are presented in the dissertation.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами
    (2013) Красуля, Олена Олександрівна
    Дисертаційну роботу присвячено розробленню технологій ферментованих напоїв з харчовими волокнами різного походження (апельсиновими Citri-Fi та яблучним пектином в клітковині) та на основі сухих сироватко-солодових сумішей. Thesis paper is dedicated to development of technology of fermented beverages with dietary fibers of different origin (orange Citri-Fi and apple pectin in the fiber) and dry-based whey malt blends.