Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів(2016) Мороз, Олена ОлексіївнаОбґрунтовано підходи щодо виробництва напівкопчених ковбас з використанням м'яса птиці і композиційних білоквмісних сумішей з використанням зародків пшениці, сухої молочної сироватки, колагеновмісної сировини і технологічних добавок. It is founded approaches for production half smoked sausages with application poultry meat and composition protein including compound with wheat nucleus, dry whey, collagen including stuff and technological addends application.Документ Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази(2015) Кравець, Олег ІгоровичВ дисертаційній роботі представлені результати теоретичних і експериментальних досліджень очистки молочної сироватки від білкової дисперсної фази. The results of theoretical and experimental investigation of whey treatment from protein disperse phase are presented in the dissertation.Документ Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами(2013) Красуля, Олена ОлександрівнаДисертаційну роботу присвячено розробленню технологій ферментованих напоїв з харчовими волокнами різного походження (апельсиновими Citri-Fi та яблучним пектином в клітковині) та на основі сухих сироватко-солодових сумішей. Thesis paper is dedicated to development of technology of fermented beverages with dietary fibers of different origin (orange Citri-Fi and apple pectin in the fiber) and dry-based whey malt blends.