Автореферати
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості(2016) Піх, Марія ЗіновіївнаДисертація присвячена розробці теоретичних, методичних і практичних рекомендацій з формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості. The thesis is dedicated to development of theoretical, methodical and practical recommendations on the formation of economic security of food industry enterprises.Документ Екологічний менеджмент на підприємствах харчової промисловості(2015) Лозовська, Наталія МиколаївнаДисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних рекомендацій щодо екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості. У роботі розвинуто понятійно-категоріальний апарат екологічного менеджменту. Розглянуто та узагальнено погляди вчених на теорію екологічного менеджменту. Досліджено еволюцію розвитку екологічних стандартів.Документ Розвиток інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості (проблеми і перспективи)(2012) Пєтухова, Ольга МихайлівнаДисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних питань активізації інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України з позиції проблем та перспектив її розвитку. Thesis deals with theoretical, methodological and practical issues of activating the innovative activity of Ukrainian food industry enterprises from the position of problems and prospects.Документ Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України(2009) Москаленко (Римаренко), Вікторія ОлександрівнаДисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад і розробці науково-практичних рекомендацій щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, які забезпечують можливість їх ефективного функціонування. The thesis is dedicated to deepening of the theoretical and methodological foundations and working out of the scientific and practical guidelines concerning usage of advanced methods for the formation and development of personnel potential of the food industry’s enterprises, which provide the possibility of their effective functioning.