Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено науково-обґрунтовані методичні і практичні рекомендації з удосконалення механізму управління витратами підприємств харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «КЗШВ «Столичний») та формування стратегії управління ними. Developed evidence-based methodological and practical recommendations for improving cost management mechanism of the food industry and developing management strategies them.

Опис

Ключові слова

механізм, управління, витрати, mechanism, management, costs, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Ковальчук, І. В. Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості / І. В. Ковальчук, К. М. Назаренко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 77.