Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.
Опис
Ключові слова
солодкі страви, десерт, піноутворення, глюкозо-фруктозний сироп, мальтодекстрин, sweet dishes, dessert, foaming, glucose-fructose syrup, maltodextrin, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв / І. Л. Корецька, О. С. Пушка // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO» 19 березня. – Київ, 2013 р. – С. 87-88.