Технологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використання
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі наведені перспективи використання і виробництва екструзій них сумішей.
The resulted prospects of the use and production of extrusions mixtures are presented.
Опис
Ключові слова
екструзійні технології, ekstrusion technologies, рослинні білки, vegetable proteins, використання, using, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Технологія отримання екструзійної продукції. Перспективи використання / Є. І. Харченко, М. А. Перегуда, Т. В. Корж, І. Л. Корецька // Підвищення ефективності ресурсозберігаючих технологій на зернопереробних підприємствах : тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції. – Умань : Візаві, 2013. – С. 19-20.