Technology of emulsion sauces using zucchini powder
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Proposed the technological process of emulsion type sauces production involving plant material - powder from zucchini.
Запропоновано технологічний процес виробництва соусів емульсійного типу з використанням рослинного матеріалу - порошку з кабачків.
Description
Keywords
zucchini powder, emulsion sauces, organoleptic quality, rheological characteristics, порошок з кабачків, емульсія, органолептичні показники, реологічні характеристики, порошок из кабачков, эмульсия, органолептические показатели, реологические характеристики, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Citation
Niemirich, A. Technology of emulsion sauces using zucchini powder / A. Niemirich, O. Novosad // The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р.145.