Technology of emulsion sauces using zucchini powder
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Proposed the technological process of emulsion type sauces production involving plant material - powder from zucchini.
Запропоновано технологічний процес виробництва соусів емульсійного типу з використанням рослинного матеріалу - порошку з кабачків.
Опис
Ключові слова
zucchini powder, emulsion sauces, organoleptic quality, rheological characteristics, порошок з кабачків, емульсія, органолептичні показники, реологічні характеристики, порошок из кабачков, эмульсия, органолептические показатели, реологические характеристики, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Niemirich, A. Technology of emulsion sauces using zucchini powder / A. Niemirich, O. Novosad // The second north and east european congress on food. – Kyyv, Ukraine, 2013. – Р.145.