Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Порівнюючи вартість ячменю ярого – 2 тис. грн/т і озимого 1,8 тис. грн/т, рекомендуємо в якості несолодженої сировини і озимий ячмінь у кількості до 20 %, що зменшить собівартість готової продукції. Comparing the value of spring barley - 2 UAH / t and winter 1.8 UAH / t, be as nesolodzhenoyi raw winter barley in an amount up to 20%, which will reduce the cost of the finished product.

Опис

Ключові слова

екстрактивність, редукуючі речовини, ячмінь, солод, ярий ячмінь, озимий, ekstraktyvnist, reducing substances, ardent barley, malt, spring, winter, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з ярим і озимим ячменем / В. М. Кошова, Л. О. Косоголова // Новітні досягнення біотехнології : тези доп. ІІ Міжнар. науково – практ. конф. – К. : НАУ, 2013. - С. 75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced