Використання рослинної сировини у виробництві напівфабрикатів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено можливість використання рослинної сировини(соєві білки) і м’яса птиці механічного обвалювання при виробництві напівфабрикатів. It has been proven using herbal products (soy protein) and mechanically deboned poultry meat in the production of semi-finished products.
Опис
Ключові слова
м'ясо птиці механічного обвалювання, рослинна сировина, січені напівфабрикати, mechanically deboned poultry meat, vegetable raw materials, chopped semifinished, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Використання рослинної сировини у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Є. В. Мензелевський, Ю. В. Мозоль, О. П. Фурсік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 382-383.