Особливості м’яса диких тварин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Доведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів. It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.

Опис

Ключові слова

м'ясо диких тварин, нетрадиційні м’ясні вироби, meat of wild animals, alternative meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Особливості м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, Р. А. Коломієць, О. Ю. Куцевич, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. — С. 93.