Особливості м’яса диких тварин
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Доведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів.
It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.
Опис
Ключові слова
м'ясо диких тварин, нетрадиційні м’ясні вироби, meat of wild animals, alternative meat products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Особливості м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, Р. А. Коломієць, О. Ю. Куцевич, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. — С. 93.