Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів (матеріали конференції)
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведені результати досліджень зміни основних властивостей нових структуроутворювачів для кондитерської промисловості в залежності від технологічних факторів. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів.
Опис
Ключові слова
синергізм, структуроутворювач, температура, гідратація, в’язкість, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, synergism, structuring, temperature, hydration, viscosity
Бібліографічний опис
Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Міжвузівська науково-практична конференція.— П. : ПУСКУ, 2004. — С. 307-310.