Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.
Опис
Ключові слова
кристалічний ірис, гігроскопічні речовини, фермент інвертаза, термін зберігання, crystal toffee, hygroscopic agents, enzyme invertase, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Прилуцька, Л. П. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису / Л. П. Прилуцька, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2006. — Ч. ІІ. - С. 52.