Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.

Опис

Ключові слова

кристалічний ірис, гігроскопічні речовини, фермент інвертаза, термін зберігання, crystal toffee, hygroscopic agents, enzyme invertase, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Прилуцька, Л. П. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису / Л. П. Прилуцька, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2006. — Ч. ІІ. - С. 52.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced