Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів.
Опис
Ключові слова
кристалічний ірис, гігроскопічні речовини, фермент інвертаза, термін зберігання, crystal toffee, hygroscopic agents, enzyme invertase, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Прилуцька, Л. П. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису / Л. П. Прилуцька, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2006. — Ч. ІІ. - С. 52.